Meny

Bruksområder

Products > Utendørs > Hagemøbler > Alanor Plastfornyer
Alanor Plastfornyer

Alanor Plastfornyer er et unikt system for rengjøring og vedlikehold av plast. Settet inneholder Alanor Plastvoks, som er en spesialvoks som gir et beskyttelsessjikt og høy glans i én operasjon. Plastvoksen er spesielt utviklet for bruk på plastbåter, campingvogner, plastmøbler og andre plastoverflater der man ønsker en blank og beskyttende hinne. Plastvoksen egner seg også utmerket til laserte og malte overflater på tre eller metall utendørs. 

VAREDATA

 

BRUKSOMRÅDE:

Spesielt utviklet for bruk på plastbåter, campingvogner, plastmøbler og andre plastoverflater der man ønsker en blank og beskyttende hinne. Plastvoksen egner seg også utmerket til laserte og malte overflater på tre eller metall utendørs. 

Innendørs anbefales Liberon Black Bison Antikkvoks i stedet for plastvoks.

 

OMTALE I MEDIA:

Puss opp plastmøblene

Vedlikehold av hagemøbler i plast

Slik vedlikeholdes hagemøbler

Gi plaststolen nytt liv

 

FORPAKNING:

Settet inneholder:

Liberon Stålull nr.0 100 g

Liberon Møbelrens 250 ml

Alanor Plastvoks 250ml

 

FREMGANGSMÅTE:

1. Rengjør overflaten med Liberon Møbelrens.

Hell litt Møbelrens i en skål. Klipp av en dott av Liberon Stålull nr.0. Dypp stålulldotten i møbelrenseren og kryst den så det ikke renner av den. Gni den fuktige stålullen lett på det området som skal rengjøres. Ta begrensede felt av gangen slik at man rekker å tørke av flaten mens den ennå er fuktig. Tørk overflaten med en ren, tørr bomullsklut. Tørk i én retning og forny kluten slik at ikke skitten blir flyttet rundt på overflaten. Skift klut ofte. Etter rengjøringen lar man overflaten tørke i noen minutter.

2. Påfør Alanor Plastvoks med klut i et tynt sjikt. La voksen tørke i ca 15 minutter. (NB! Tørketiden er avhengig av temperaturen).

3. Poler overflaten med en myk bomullsklut. Slik får man opp glansen på plasten og får et vokssjikt som både beskytter overflaten og letter fremtidig renhold.
 

VAREDATA

 
Nobbnr. Alanor varenr. Produkt
25062407 899915 Plastfornyer, sett

<< Tilbake


  • x