Meny

Inspirasjon

Products > Inspirasjon > Få helt hvite white-side dekk på veteranbilen
  • Her ser man tydelig hvilket dekk som er behandlet!
  • Dette brukte vi.
  • Før behandling, white-side dekkene er gule.
  • Først rengjorde vi med Møbelrens og polerull nr. 0000
  • Så påførte vi Alanor Plastvoks
  • Vips, dekket er hvitt og fint igjen!
Få helt hvite white-side dekk på veteranbilen

En kollega her på huset er veteranbil-entusiast. Han skulle lufte veteranbilen, men måtte gjøre noe med de gulnede white-side dekkene. Se bildene og se hvor fine de ble!

Du får fremgangsmåten her. Gjør du dette med dekkene, vil de i tillegg holde seg pene lenger, siden voksen beskytter overflaten.

 

Dette ble brukt:

Liberon Møbelrenser

Alanor Plastvoks

Liberon Polerull nr. 0000

 

Dette gjorde vi:

1. Først helte vi litt Liberon Møbelrens i en skål og klipte av en dott av Liberon Stålull nr.0000.

2. Vi dyppet stålulldotten i møbelrenseren og krystet den så det ikke rant av den.Vi gned den fuktige stålullen lett på det området som skulle rengjøres. Vi tok begrensede felt av gangen slik at vi rakk å tørke av flaten mens den ennå var fuktig.

3. Overflaten ble tørket med en ren, tørr bomullsklut. Husk å tørke i én retning og forny kluten slik at ikke skitten blir flyttet rundt på overflaten. Skift klut ofte. Etter rengjøringen lot vi overflaten tørke i noen minutter.

4. Så påførte vi Alanor Plastvoks med klut. Legg på i et tynt sjikt. Vi lot voksen tørke i ca 15 minutter. (NB! Tørketiden er avhengig av temperaturen).

5. Til slutt polerte vi overflaten med en myk bomullsklut.

 

Gjør man dette, får man opp glansen på dekket og får et vokssjikt som både beskytter overflaten og letter fremtidig renhold. Denne behandlingen er enkel, og er rask å utføre. 

<< Tilbake


  • x